Kylpyhuoneremontit

Tilaa ilmainen arviokäynti ›

Kylpyhuoneremontit Porista kautta Satakunnan

Aika kylppäriremontille? Jätä työ meille, niin valmista tulee vaivattomasti!

Kylpyhuone tulee remontoitavaksi niin harvoin, että hyvään tekijään on fiksua panostaa. Kylpyhuoneremontit ovat ydinpalvelujamme, joista meillä on mittavasti kokemusta, kurkkaa referensseistä muutamia toteutuksiamme. 

Teemme kylpyhuoneremontteja, myös vesivahinkosaneeraustapauksissa, omakotitaloista kerros- ja rivitalohuoneistoihin Porin ja muun Satakunnan alueella. Autamme sinua suunnittelussa ja valitsemaan mieleisesi laatat, kylpyhuonekalusteet, hanat, altaat ym. Asbestikartoitus onnistuu tarpeen vaatiessa, samoin putki- ja sähkötyöt.

Remontti alkaa kuntotarkastuksella, jonka perusteella laadimme sinulle tarjouksen, josta selviää mm. kylpyhuoneremontin hinta ja aikataulu – ota siis yhteyttä!

Tilaa kuntotarkastus ›

Yksi yhteydenotto – ja siinä se on!

Valmis, kunnostettu kylpyhuoneesi! Tällä tarkoitamme, että palvelu on sinulle hyvin helppo hankkia, kunhan vain sovitaan tapaaminen ja mikäli valitset meidät remonttifirmaksesi. 

Meiltä saat kylpyhuoneremontin, kuten kaikki remonttipalvelumme avaimet käteen -työnä aina siihen saakka, että loppusiivous on suoritettu ja kaikki on ennallaan – uutta kylpyhuonettasi lukuun ottamatta. Jos saunakin kaipaa remonttia, se on viisasta kunnostaa samalla kertaa. 

Kerro toiveistasi ›

Minkälainen on unelmiesi kylpyhuone? 

Jätä tiedot lomakkeella niin olemme sinuun yhteydessä ja tehdään unelmistasi totta!

 

Muista kotitalousvähennys

Voit vähentää tekemämme työt verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Toimitamme sinulle eritellyt tiedot tekemistämme töistä loppulaskun yhteydessä.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Pyydä tarjous